DUNKIN' AMSTERDAM BEETHOVENSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunkin' Amsterdam Beethovenstraat. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 14:42 I'm a disgusting fat human being, but I'm happy :D
26 jun 2022 om 17:02 Milky: kitkat proefde oud. Proefde geen super verse donuts.
3 mei 2022 om 9:47 De bestelde donuts hadden ze niet meer dus ook niet gekregen, geen belletje om ff te communiceren. Slecht weer
5 feb 2022 om 19:18 Dunkancinno smaakt nep. Donuts yummie.
22 nov 2021 om 17:37 Heerlijke smoothie en idem donuts.
5 nov 2021 om 13:02 Chocoholic smaakte lovely en vers. Milky Heaven regulier lekker. Witte choco oreo minder vers dan Heaven. Chocoholic lekkerst vers en veel choco ! Latte goed, jammer van folie, dat folie stinkt ! Jammer dat je geen tosti/sandwich kan bestellen. Bye
27 jun 2021 om 11:09 Two coffees and some doughnuts from a store nearby should not take 55 minutes to be delivered. Disappointed by delivery.
15 jun 2021 om 18:31 Alles oke aleen slagroom vergeten
27 mei 2021 om 17:30 Lekkere donuts!
14 mei 2021 om 22:07 2 uur gewacht op de bestelling en vervolgens was de bestelling niet compleet
14 mei 2021 om 17:03 The customer service lady (Susan, I think) was very helpful. I requested an earlier delivery than scheduled. She helped me work it out. Donuts were good :)
4 apr 2021 om 21:35 Delivery took over 1 hr and over half the items were incorrect.